Τρίτη 30 Ιουνίου 2015



Το ‘Ρήγμα στα Δυτικά’ καλεί τον Αιγαλεώτικο λαό να φωνάξει όχι στην πολιτική των μνημονίων με τις συνέπειες που συνεπάγονται και θέλουν να επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Λέμε «όχι» στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας και μέσω Γιούνκερ (προέδρου της Κομισιόν) καλεί τον ελληνικό λαό να υποταχθεί άμεσα ψηφίζοντας «ναι» στην συμφωνία.
Λέμε, όμως, όχι και σε οποιαδήποτε άλλη διαπραγμάτευση που θέλει να επιβάλλει νέα αντιλαϊκά μέτρα στο όνομα του ‘ρεαλισμού’.
Το πρόσωπο της διαπραγμάτευσης το ζούμε 5 μήνες τώρα με τη διάθεση των ταμείων των δήμων υπέρ του χρέους, τους ‘ωφελούμενους’ εργαζόμενους στα 5μηνα χωρίς εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, την συνεχιζόμενη φτωχοποίηση της κοινωνίας μας.
Το «όχι» του λαού μας δεν το θέλουμε σαν ‘διαπραγματευτικό ατού’ για να περάσουν νέα μνημόνια που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να περάσουν, αλλά σαν ένα ηχηρό μήνυμα πως δεν αντέχουμε άλλο πολιτικές χρεοκοπίας, δεν θέλουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ. Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας στην αξιοπρεπή διαβίωση. Δεν υποκύπτουμε σε καμία τρομοκρατία και πολιτική διχασμού του λαού μας.
Με ενωτικούς, μαζικούς αγώνες, χωρίς αυταπάτες, λέμε όχι στην πολιτική της συνεχιζόμενης φτώχειας που αποφασίζουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιούν τα κέντρα εξουσίας στη χώρα μας.
                                  ΛΕΜΕ

-                     «ΟΧΙ» στα μέτρα λιτότητας
-                     «ΟΧΙ» σε παλιά και νέα μνημόνια
-                     «ΟΧΙ» στην φτωχοποίηση του λαού μας
-                     «ΟΧΙ» στο ευρώ
-                     «ΟΧΙ» στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου